Showtrailer

Inmiddels een bekend beeld voor menig installateur en groothandel, de Nathan Showtrailer. Regelmatig wordt deze ingezet tijdens presentaties, open dagen, informatiedagen en beurzen om de bezoeker, aan de hand van diverse werkende installaties, de laatste noviteiten op het gebied van duurzaam verwarmen en koelen te tonen.

De nieuwste producten en functionerende installaties

Voorzien van de nieuwste producten rijdt de wit-blauwe Nathan Showtrailer door Nederland en België. In de mobiele presentatieruimte bevindt zich een selectie van de meest toonaangevende producten van Uponor, alpha innotec en Komfort. De diverse warmtepompen, leiding- en installatiesystemen, appendages, vloerverwarmingsystemen, verdelers en regelaars staan overzichtelijk opgesteld en geven een helder beeld van de vele mogelijkheden. Interessant daarnaast zijn de functionerende installaties in de trailer, zoals de realistische presentatie van de werking van de warmtepomp.

De Nathan Showtrailer staat voor u klaar

Wilt u de Nathan Showtrailer inzetten tijdens kopersdagen, informatieavonden en/of andere evenementen? Dat kan. Neem dan contact op met mevrouw Bastiaens. Zij informeert u graag over de mogelijkheden en de beschikbaarheid van de trailer.