Werken bij Nathan

Klimaattechniek is hot! Door de blijvend stijgende vraag naar duurzame verwarming- en koelsystemen biedt de klimaatbranche tal van geweldige carrièrekansen. Monteurs, technisch (CAD) tekenaars, commerciële medewerkers (binnendienst of buitendienst), boekhouders, marketeers, telefonistes… de klimaattechniek biedt vele mogelijkheden binnen elk vakgebied!

Wij, Nathan in Zevenaar, zijn al meer dan 25 jaar een belangrijke speler binnen de dynamische klimaatbranche. Als fabrieksagent en importeur van onder andere Uponor en alpha innotec, voorzien wij technische groothandels in de Benelux van hoogwaardige producten voor verwarming, koeling, sanitair en warmtepompen. Naast het leveren van deze producten, staan we constant voor onze klanten klaar met advies, begeleiding en ondersteuning op maat. Deze optimale combinatie van topproducten en specialistische ondersteuning maakt Nathan uniek.

Ons dynamische team bestaat momenteel uit ca. 50 enthousiaste, gemotiveerde vakmensen met elk zijn/haar eigen specialiteit. Als resultaat van de grote groei van onze werkzaamheden, zijn wij op zoek naar aanstormend talent om ons dynamische team te versterken. Heeft u passie voor techniek, bent u bereid om te leren en steekt u graag de handen uit de mouwen, dan is Nathan de perfecte werkgever!

Team Nathan VSK

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures uitstaan. Denkt u op een ander vlak van toegevoegde waarde te zijn voor onze organisatie? Stuur dan uw open sollicitatie met CV naar info@nathan.be!