Klimaatsystemen

De oplossingen van Nathan Projects op het gebied van vloergebonden klimaatsystemen zijn breed inzetbaar. Voor elk project bieden wij gegarandeerd een passend concept!

Vloerverwarming

Dankzij het optimale, gezonde comfort, de flexibele indelingsmogelijkheden en de uitstekende energetische prestaties is vloerverwarming niet meer weg te denken uit hedendaagse gebouwen. In nauwe samenwerking met Uponor biedt Nathan Projects een passend vloerverwarmingsconcept voor ieder project. Binnen het assortiment vindt u droogbouwsystemen, noppenplaatsystemen, renovatiesystemen, tackersystemen, systemen op netten en zelfs complete prefab vloerverwarmingssytemen.

BETONKERNACTIVERING

Door water door de betonnen constructieve van een gebouw te laten circuleren, creëert u een comfortabel, constant binnenklimaat met optimaal rendement. Nathan Projects ontwikkelt hoogwaardige prefab betonactiveringselementen voor instorting op de bouwplaats. In samenwerking met diverse betonfabrikanten biedt het bedrijf bovendien complete prefab kanaalplaat-, breedplaat-, infraplusvloer-, of wingvloerconcepten met geïntegreerde leidingen aan.

KLIMAATPLAFOND

Speciaal voor energetische renovatieprojecten biedt Nathan Projects u het Uponor Klimaatplafond. Het plafondsysteem bestaat uit thermisch geactiveerde plafondpanelen met een warmte-isolatielaag. Omdat de plafondplaten gebruik maken van water als warmtedragend medium, is deze oplossing efficiënter en comfortabeler dan luchtbehandelingsinstallaties. De panelen worden door Nathan Projects in de bouwzijdig reeds bestaande, of nieuw te ontwikkelen metalen onderconstructies geplaatst.