TVVL over het alpha innotec boosterprincipe
31 March 2015
Nieuw: Uponor Smatrix Regeltechniek
30 June 2015

Nathan Energiemodule: één artikel, één prijs

Tijdens de PROVADA 2015 in de Amsterdam RAI was hij al te zien, de nieuwe Nathan Energiemodule. Tijdens deze beurs presenteerden we een fullsize prototype van de module. In de compacte aanbouw zijn alle installatiecomponenten voor duurzame verwarming en warm tapwater bereiding op efficiënte wijze samengebracht tot één totaalproduct. Op de PROVADA werd de module voor de eerste keer getoond in zijn gehele totaalheid. Heeft u de PROVADA gemist? In dit bericht praten we u kort bij!

De module

De Nathan Energiemodule is een compacte aanbouw waarin alle installatiecomponenten voor duurzame verwarming en warm tapwater bereiding op efficiënte wijze zijn samengebracht tot één totaalproduct. De prefab energiemodule wordt ‘plug-and-play’ gebouwd, tegen de voor- of achtergevel of in het dak van een woning geplaatst en aangesloten op het afgiftesysteem van de woning. Bij de dakvariant wordt de complete unit op de bovenverdieping geplaatst, waarbij het bovenste gedeelte zich op het dak bevindt. Uniek is het feit dat het gaat om één totaalleverancier, waarbij een ontzorgende prestatiegarantie en een langlopend exploitatiecontract kan worden aangeboden.

De alpha innotec lucht/water warmtepomp Split of brine/water warmtepomp WZS zet de energie uit de buitenlucht of uit de aardbodem om in warmte voor de vloer- of wandverwarming in de woning. Middels de balansventilatie wordt de binnenkomende frisse ventilatielucht voorverwarmd met de uitgaande warme ventilatielucht, zodat geen energie verloren gaat.

Voordelen op een rij

Ontzorgende systeemgarantie

  • Alle installatiecomponenten van één betrouwbare, ervaren leverancier. Eén artikel, één prijs.

Ruimte- en transportbesparing

  • Bij de aanbouwvariant blijft de complete installatie buiten. Er is geen extra ruimte nodig en geen sleepwerk in de woning.

Minimale foutkans en installatietijd

  • Complete unit wordt prefab gebouwd.

Informatie

Vraag uw Nathan contactpersoon naar de mogelijkheden voor uw project.

Download hier de flyer
Algemene leveringsvoorwaarden
Persmap Energiemodule