Lucht/water warmtepomp

Lucht/water warmtepomp buitenopstelling

Alpha innotec biedt een breed programma met lucht/water warmtepompen. Op dit deel van de website vindt u een overzicht van alle buiten opgestelde lucht/water warmtepompen; de zogenaamde LWA serie. Doordat lucht als warmtebron overal aanwezig is, kan de alpha innotec lucht/water warmtepomp voor buitenopstelling probleemloos zonder bouwkundige kosten of vergunningen worden ingezet; ideaal voor renovatieprojecten! Hebt u hulp nodig bij de selectie van de juiste warmtepomp voor uw opdracht? Laat u vrijblijvend informeren door de Nathan contactpersoon uit uw regio!

Lucht/water warmtepomp buitenopstelling duaal

Relatief nieuw binnen het alpha innotec productprogramma zijn de duale lucht/water warmtepompopstellingen LWD die vooral op het gebied van warm tapwater ongekende prestaties levert. De LWD warmtepomp wordt buiten geplaatst, de hydraulische installatie krijgt een plek in de woning. De combinatie zet warmte uit de buitenlucht om in warmte voor de verwarming en temperaturen voor de bereiding van warmtapwater. De reversibele variant is bovendien geschikt voor koeling. Doordat er geen bronboring benodigd is, leent de duale combinatie zich perfect voor renovatieprojecten. Meer weten? Uw Nathan contactpersoon staat graag voor u klaar!

Lucht/water warmtepomp binnenopstelling

De alpha innotec lucht/water warmtepompen LWI en LWC voor binnenopstelling haalt de energie voor het verwarmen van gebouwen uit de buitenlucht, waardoor een bronboring overbodig is en de investering relatief laag ligt. Omdat alle belangrijke componenten al in de warmtepomp geïntegreerd zijn, zijn de ontwerp- en installatiekosten van deze toestellen tot een minimum beperkt en is slechts een kleine opstellingsruimte benodigd. Wenst u aanvullende informatie over de binnen opgestelde lucht/water warmtepompen van alpha innotec? Neem dan contact op met de Nathan medewerker in uw regio!