Onze merken

Uponor

Uponor levert praktische systeemoplossingen voor betrouwbare kwaliteitsinstallaties. Het assortiment bevat producten voor oppervlakteverwarming, oppervlaktekoeling, gas, drinkwater en warmtevoorziening. Uponor systemen zijn zodanig ontwikkeld dat ze optimaal op elkaar aansluiten en u als installateur perfect ondersteunen bij het doen van uw werk!

Alpha innotec

Alpha innotec is de meest toonaangevende warmtepompproducent van Europa. Binnen het uitgebreide assortiment vindt u altijd een passende warmtepomp voor iedere gewenste situatie en toepassing. In het Duitse Kasendorf ontwikkelt het ervaren alpha innotec team hoogwaardige warmtepompen, buffervaten, zonnecollectoren, regeloplossingen, ventilatiemodules en alle aansluitende toebehoren.

Komfort

Waar het Komfort assortiment voorheen enkel hoogwaardige vloerverwarmingsverdelers bevatte, kenmerkt het merk zich vandaag de dag door een veelzijdiger productscala. Naast de Komfort vloerverwarmingsverdelers met energiezuinige pomp, die nu al ERP-ready zijn volgens de eisen van 2015, vormen ook de Komfort scheidingsunits, het Komfort NRG Panel en de Komfort Relaismodule een waardevolle uitbreiding op het productgamma.

METRO THERM

Naast de warmtepompen van alpha innotec voert Nathan sinds kort een nieuwe topper in het assortiment: Metro Therm! Met het oog op de toekomst en de verduurzaming in de bouwwereld heeft Nathan ervoor gekozen om een breder warmtepompassortiment aan te gaan bieden, via het zusterbedrijf van alpha innotec. Sinds mei 2017 is het assortiment uitgebreid met een aantal vernieuwde bestaande én nieuwe producten.

Easytherm

Onlangs toegevoegd aan het assortiment van Nathan: easyTherm infraroodpanelen! Door R&D in eigen huis en samenwerking met diverse universiteiten en gerespecteerde instanties is de kwaliteit gegarandeerd goed. De producten kenmerken zich door het hoogste stralingsrendement, goede isolatie, rvs-achterkant en carbonvezels. Ontdek alle productvoordelen van easyTherm!